Pige på hest

Praktiske oplysninger

Folkeoplysningsudvalget og Furesøs aktive foreninger tilbyder i samarbejde med Furesø Kommune sommerferieaktiviteter for kommunens elever, der skal i 4.-9. klasse efter sommerferien. Bevillingen til at afvikle disse aktiviteter er givet af Furesø Kommunes Folkeoplysningsudvalg og holdene bliver belagt efter først til mølle-princippet.

Tilmelding:

  • Du kan ikke tilmelde dig via mail eller pr. telefon - Du skal tilmelde dig online
  • Tilmelding åbner tirsdag den 23. maj kl. 07.00 om morgenen.
  • Du kan tilmelde op til 3 personer per hold. Du kan altså tilmelde dine kammerater samtidig med, at du tilmelder dig selv. Det forudsætter selvfølgelig, at der er minimum tre ledige pladser på det ønskede hold. 
    Holdene belægges efter først til mølle-princippet.
  • Ved tilmeldingen skal du oplyse: Holdnummer, holdnavn, fornavn, efternavn, adresse, postnummer, kommune, skole, klassetrin og fødselsdag på hver person, der tilmeldes.
  • Furesø Kommune forbeholder sig ret til at foretage ændringer i de enkelte holds tid, timetal, aktivitetssted, og tager forbehold for evt. trykfejl.

Priser 
Holdpriserne fremgår under de enkelte hold. Du betaler ved tilmeldingen med Dankort.  

Aflysning af hold kan forekomme
Hvis der ikke er nok tilmeldte til et hold, så vil holdet blive aflyst. I tilfælde af at holdet aflyses, får du direkte besked på e-mail og dine penge tilbageført.

Ingen mødekort
Vær opmærksom på, at der IKKE udsendes mødekort inden start. 

Afmelding 
Hvis du alligevel ikke kan komme til den aktivitet, du har tilmeldt dig, skal du sende en mail til fritid@furesoe.dk med din afmelding. Vi gør os nemlig umage med at tilbyde pladserne til dem, der er på venteliste. Vi returnerer penge til dig, hvis du afmelder deltagelsen senest 14 dage før aktivitetens start.

Husk ulykkesforsikring
Vi gør opmærksom på, at Furesø Kommune ikke har en forsikring, der dækker ved ulykkestilfælde. Det er på eget ansvar at deltage i aktiviteterne.


Sidst opdateret 28. april 2017

» Kontakt

Sommerferieaktiviteter

Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

Send en mail til sommerferieaktiviteter@furesoe.dk, hvis du har spørgsmål til årets program.

Du kan læse om tilmelding, priser m.m. herTlf.: 72354730
E-mail: sommerferieaktiviteter@furesoe.dk

Åbningstider:

Mandag til fredag kl. 10-14 samt torsdag kl. 14-17.